Ásdís Valdimarsdottir (IS), bratsj

Ásdís Valdimarsdottir kommer fra Reykjavik på Island og har en mastergrad fra Juiliard School i New York og Musikhochschule in Detmold i Tyskland der hennes hoved-lærere var Paul Doktor og Nobuko Imai. Hun har hatt en variert karriere som kammermusiker og var med å grunnlegge Miami Strin Quartet. 

Hun har vært solobratsjist i Deutsche Kammerphilharmonie Bremen og har ved flere anledninger gjestet the Chamber Orchestra of Europe og the Ensemble Modern. Hun ble med i Chilingirian String Quartet i 1995 og var deres faste bratsjist frem til 2003. Hun har hatt solo-opptredener med the Iceland Symphony, The London Mozart Players, Het Brabants Orkest, The Russian National Orchestra og har hatt mange solorecitals. 
Siden 2004 har hun hatt sin base i Amsterdam og har i to år vært med i The Utrecht String Quartet. For tiden er hun med i The Quimias Trio, the Erard Ensemble og det London –  baserte Endymion Chamber Ensemble. Ásdís har blitt invitert til mange prestisjefylte festivaler over hele verden der hun har spilt og hatt masterclasser. Her kan nevnes as the Marlboro Music Festival in   the USA, Festival Inverno Campos de Jordao in Brazil, The Kuhmo Festival in Finland og the IMS i Prussia Cove I England.
Siden 2005 har hun vært professor i bratsj ved den internasjonale Masterclasseni Apeldoorn og har tidligere vært ansatt både ved The Trinity College of music og The Royal Academy of Music i London samt ved The Royal Northern College of Music i Manchester.
Ásdís har siden 2012 vært ansatt ved The Royal Conservatoire i Haag der hun underviser i bratsj og kammermusikk.